Стоматологічний туризм

Стоматологічний туризм - програма, що поєднує можливість отримання якісної стоматологічної допомоги і хорошого відпочинку в мальовничому Прикарпатті! Поєднайте  <корисне з приємним>! Ви маєте можливість покращити своє здоров’я, отримати масу позитивних емоцій, відвідати гірськолижний курорт Буковель, долучитись до місцевого колориту і повернутись додому з приємними спогадами і сяючою посмішкою!

В нашій клініці застосовуються передові світові методики та найсучасніші матеріали. Всі роботи виконуються якісно та в короткий термін.  З нами голівудська посмішка - доступна розкіш!

Отже, якщо  Ви прийняли рішення приїхати в Україну і стати нашим пацієнтом Вам потрібно зробити три кроки:

1-й крок - Перший контакт

Перший контакт – зв’яжіться з нами по електронній пошті (stomat-smile@mail.ru) або за телефонами (+380959422848 або +380342501375), щоб  розповісти нам про свої проблеми та отримати інформацію, яка Вас цікавить . Виберіть зручний для Вас час і день візиту.

Попередній план лікування  грунтується на основі наданої Вами інформації при on-line консультації, яка  містить інформацію про Вашу стоматологічну проблему. Після аналізу даних ми вишлемо Вам основну інформацію і попередню вартість лікування. Кінцевий план і вартість лікування буде складений при обстеженні.

2-й крок - Прибуття, уточнення дати прийому

 Ми можемо допомогти Вам визначитись з місцем проживання та бронюванням готелю. Коли Ви вирішите де будете проживати, визначитесь із часом заїзду і від’їзду, ми Вас забезпечим всією необхідною інформацією для орієнтування по місту.

3-й крок - Професійне обслуговування клієнтів

При прибутті в Україну в м. Івано-Франківськ  наш представник зустріне Вас в аеропорту або на вокзалі і відвезе в готель або за Вашим бажанням одразу в клініку.

Візит в клініку - протягом першого огляду лікар подготує рекомендації щодо лікування зубів, розповість про необхідні процедур, складе план лікування і підготує кошторис витрат.

Забезпечимо якісне лікування в максимально стислі терміни, професійний індивідуальний підхід, гарний настрій та сяючу посмішку)

Будемо раді бачити Вас серед наших клієнтів.

 

Коментарі користувачів(0)
На даний момент коментарів немає

Добавити коментар